Феновете на американския ЛА Галакси нападнаха звездата Дейвид Бекъм по време на контролния мач срещу италианския Милан. Привържениците разпънаха плакати с надпис “Презираме те”, “Върви си вкъщи, предател” и такива със задраскан с червено номер 23 (с който се състезава Дейвид Бекъм). Феновете бяха недоволни от казаното преди няколко дни от англичанина, че се надява да се върне в Милано. На полувремето той се прегърна с повечето от временните си съотборници в Милан, което още повече наля масло в огъня.

Двата тима направиха равенство 2:2, като този мач бе част от турнето на Милан в САЩ. Италианците на два пъти повеждаха в резултата, но въпреки това не успяха да спечелят двубоя. Бразилският бранител Тиаго Силва даде преднина на "росонерите" в 16-ата минута с първия си гол за тима. Бившият играч на Флуминензе откри с глава след центриране на Ди Дженаро, който игра като дясно крило.

ЛА Галакси успя да изравни в 30-ата минута с попадение на Гордън след бърза контраатака започната от Дейвид Бекъм. В 61-ата минута влезналият през втората част Филипо Индзаги отново изведе Милан напред в резултата след подаване на Фламини, но отново не за дълго, след като в 65-ата минута Джордън отбеляза за американците при разбъркване пред вратата на миланския гранд, оформяйки крайното 2:2./БЛИЦ