Запалянковци на Мамелъди Съндаунс напълниха с жлъчни коментари форуми в интернет по адрес на клубния бос Патрис Мотсепе. Поводът - информацията, че диамантеният магнат е увеличил за последната година състоянието си на $ 2,3 милиарда и е вторият по богатство южноафриканец. Феновете обаче недоволстват, че техният "мистър президент" не дава достатъчно пари за тима с треньор Христо Стоичков, пише наш вестник.

"Повече пари? Какво от това? Пак малко ще даде за отбора", недоволства например запалянко от Претория. Друг добавя: "Джобовете на шефа стават по-пълни, но феновете няма да са по-щастливи, парите са си негови, ха-ха-ха...".

Запалянковският спор за парите на президента на Мамелъди съвпада с възцарилия се хаос около треньорския пост, тъй като договорът на Стоичков още не е удължен. "Мистър Мотсепе стана по-богат, но ще даде ли най-после повече пари за отбора?", пита с тревога фен с прякор Кали. Един по един футболистите на Мамелъди надават глас шефът им да парафира нов мандат на Камата. Явно босът още мисли по новите искания на Камата./БЛИЦ