Мачът от седмия кръг на сръбското първенство между Нови Пазар и Цървена звезда беше временно прекратен заради поведението на феновете на домакините.

През втората част на двубоя нападтелят на „червено-белите“ Предраг Сикимич нанесе сериозна травма на вратаря на Нови Пазар Младен Живкович. Стражът беше откаран в болница с фрактури на носа и скулата.

След този инцидент привържениците на домакините създадоха безредици на трибуните. Те започнаха да хвърлят седалки и други предмети по терена. Срещу Гелор Канга, който преди това беше спечелил дузпа за Цървена звезда, бяха отправени маймунски звуци.

Трябва да се отбележи, че феновете на Нови Пазар през целия мач са провокирали гостите със скандиране на политически лозунги за взаимоотношенията на Сърбия и Косово. Нови Пазар е културният център на босненците на територията на сръбската държава.

Заради ставащото на трибуните след сблъсъка между Сикимич и Живкович съдията Милан Илич прекрати мача за 20 минути. Срещата завърши с победа за Цървена звезда с 4:1.