Феновете на руския Торпедо (Москва) готвят нетрадиционен начин за придвижване, за да подкрепят любимия си тим при гостуването му на Динамо (Санкт Петербург) в мач от 37 кръг на руската втора дивизия.
 
Привържениците на столичния тим са наели специализирана в туристически обиколки във военен стил, която ще им осигури пътуване до Санкт Петербург с легендарните танкове Т-34-85.
 
„Обърнахме се към компания, която организира мероприятия с военно-историческа тематика. Гарантираха ни, че опитни специалисти ще подберат за нас най-добрата бронетехника. Всичко ще бъде красиво, естетично и обезопасено“, заявиха феновете на Торпедо.
 
Както е известно, Торпедо (Москва) отстрани българския ЦСКА след дузпи в първия кръг на Купата на УЕФА през сезон 2003/04. През 2006 г. Клубът за първи път изпадна от руския елит, а след това изпадна във финансова криза, което доведе до изпадането в зоналните първенства. Постепенно Торпедо се съвзема и се изкачи до втора дивизия в руския футбол. В момента тимът е пети и може да се пребори за участие в плейофите за класиране в Премиер лигата.