Драмите с нападнатия автобус на Бока Хуниорс преди втория мач от финала за Копа Либертадорес предизвикаха различни реакции в социалните мрежи.

Малко след полунощ бе взето решение срещата да бъде отложена за 22:00 часа днес заради ранените футболисти, пострадали при атака с камъни по рейса. Феновете не спряха да обсъждат инцидентите, а някои бяха твърде крайни в исканията си.

"Трябва да се вземат мерки срещу насилието, защото, ако не бъде наказано, ще провокира ново насилие. Не са виновни феновете на Ривър, защото в цяла Аржентина е така. Всички са еднакви и трябва санкцията да е по-тежка - Да изхвърлят страната от всички турнири - клубни и национални, за да се научат", пише фен.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Друг пък контрира и обвинява хората от Бока Хуниорс, че не са взели нужните мерки за сигурност. 

"Направиха голяма глупост и сега не искат да си го признаят. Отиват към стадиона на вечния съперник, за да играят финал и отлично трябваше да знаят какво ги очаква. Трябваше да бронират стъклата на автобуса и всичко щеше да е наред", пише фен в "Туитър".

Недоволство има и срещу организаторите на мача, които до последно държаха феновете на стадиона с надеждата да има мач по настояване на спонсорите и излъчващите срещата телевизии. 

Друга тема, която обсъждаха в социалните медии снощи беше видео, в което майка поставя димки около кръста на малко дете с идеята да го вкара на стадиона поради липсата на проверки за най-малките.

"Това не е страст, а болест, която трябва да бъде лекувана. Хора, спрете се! Това просто не е нормално", гласи коментар по темата.