ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Аржентинският страж Емилиано Мартинес беше определен за носител на наградата „Лев Яшин“ за най-добър вратар в света за 2022 г.

31-годишният страж на Астън Вила първоначално беше освиркан в залата по време на церемонията. Повод за това беше неприличният  жест на аржентинеца след финала на Мондиал 2022, когато постави наградата си най-добър вратар на световното първенство пред чатала си. Дори се наложи водещият Дидие Дрогба да се намеси с обръщение към публиката.

След това обаче социалните мрежи бяха засипани с гневни съобщения на фенове, които недоумяваха относно интересен факт от гласуването за избор на носителя на „Златната топка“ (спечелена за рекорден осми път от Лионел Меси).

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

На по-наблюдателните запалянковци направи впечатление, че Емилиано Мартинес е на 15-о място в класирането за наградата, а на две места преди него е мароканският вратар Ясин Боно.

„Как е възможно Ясин Боно да е по-добър футболист от Емилиано Мартинес, пък аржентинецът да е по-добър вратар. Няма никакъв смисъл“, пише един от потребителите на социалната мрежа „Х“ (бивша „Туитър“).

„Тези хора, поне трябваше да направят нещо, за да прикрият тази кражба. Лишиха Боно от заслужена награда“, възмущава се друг.

„Цялата тази церемония е един голям фарс“, коментира трети.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!