ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал Филип Кръстев успя да се докосне до магията на Лионел Меси отблизо. Това се случи при домакинската загуба на Лос Анджелис ФК с 1:3 от Интер Маями в мач от редовния сезон на МЛС.

Сред зрителите на трибуните бяха забелязани холивудските звезди Леонардо ди Каприо, Едуард Нортън и Том Холанд, певицата Селена Гомес, рапърът Тайга, принц Хари и неговата съпруга Мегън Маркъл. Спортът беше представен от звездите на НБА Леброн Джеймс и Джеймс Хардън, както и легендата Меджик Джонсън, който е съсобственик на Лос Анджелис ФК.

Кръстев започна двубоя като резерва, но в 81-ата минута се появи на терена на мястото на испанеца Илие Санчес. Лео Меси и Серхио Бускетс играха пълни 90 минути за Интер Маями, докато Жорди Алба беше заменен девет минути преди края от Ноа Алън. Меси и в тази среща не успя да се разпише, но направи две асистенции.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Аржентинецът Факундо Фариас откри резултата в 14-ата минута и това беше единственото попадение за първото полувреме. Пет минути след почивката Меси подаде за гола на Жорди Алба. В 83-ата минута седемкратният носител на „Златната топка“ направи втората си асистенция, а попадението беше дело на еквадорския нападател Леонардо Кампана, появил се на терена само девет минути по-рано.

Защитникът на Лос Анджелис ФК Раян Холингсхед реализира почетното попадение за тима си в последната минута на редовното време. Той беше точен след голово подаване на бившия мексикански национал Карлос Вела.

С този успех Интер Маями събра актив от 25 точки, но продължава да заема предпоследното 14-о място в Източната Конференция на МЛС. Разликата до деветата позиция, която дава право на участие в плейофите за участие във финалната фаза, е осем точки. Девети е Ди Си Юнайтед. Лос Анджелис ФК записа втора поредна загуба и вече заема трето място в Западната Конференция с 40 точки. Със същия актив е четвъртият Реал Солт Лейк. Вторият Сиатъл Саундърс е с 41 точки.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!