ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският национал Филип Кръстев спечели първия си трофей в САЩ. Това се случи след победа на Лос Анджелис ФК с 2:0 над Хюстън Динамо. По този начин тимът от Ел Ей стана шампион на Западната Конференция на МЛС. Така Кръстев и съотборниците му се класираха за големия финал в шампионата, където ще се изправят срещу Кълъмбъс Крю на 9 декември (събота) от 23:00 часа българско време.

22-годишният Кръстев не взе участие в мача и остана неизползвана резерва, както беше и в досегашните срещи на тима му от плейофите на МЛС.

Първото попадение в мача падна минута преди почивката. Карлос Вела изпълни корнер, а при последвалото разбъркване в наказателното поле Райън Холингсхед успя да прати топката във вратата на гостите.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Крайният резултат беше оформен десет минути преди края на мача. Тогава Франко Ескобар от Хюстън Динамо прати топката в собствената си врата, опитвайки да пресече центриране отляво.

По този начин Лос Анджелис ФК за втора поредна година спечели Западната Конференция. През миналата година тимът от Ел Ей стана шампион на МЛС, след като на финала се наложи над Филаделфия Юниън след дузпи.