ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лос Анджелис ФК спечели градското дерби с Лос Анджелис Галакси, записвайки победа с 4:2. Двата решителни гола за успеха дойдоха в последния четвърт час на мача между съперници от Западната Конференция на МЛС.

Българският халф на Лос Анджелис ФК Филип Кръстев остана неизползвана резерва за треньора Стивън Черундоло. Българският национал премина в американския тим през това лято и това е първата му победа в градско дерби, макар и без взето участие на терена.

Националът на Габон Денис Буанга откри резултата в 23-ата минута за символичните домакини, но само две минути по-късно англичанинът Били Шарп изравни за Галакси. В 33-ата Раян Холингсхед отново даде аванс на Лос Анджелис ФК, но в 59-ата японският национал Мая Йошида вкара за 2:2.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Домакините за трети път излязоха напред в резултата в 75-ата минута, когато Денис Буанга вкара втория си гол. Крайното 4:2 беше оформено от резервата Тимоти Тилман, който се разписа в 84-ата минута.

С този успех Лос Анджелис ФС сложи край на серията си от три поредни загуби и събра актив от 40 точки, с който заема четвърто място в Западната Конференция. ЛА Галакси е на предпоследната 13-а позиция с 30 точки.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!