Финалът на Световното клубно първенство по футбол през 2025 година ще се проведе в Ню Джърси на „Метлайф Стейдиъм“ – домакинският стадион на Ню Йорк Джайънтс и Ню Йорк Джетс. Съоръжението беше завършено през 2010 г., след като беше построено на броени метри от легендарния „Джайънтс Стейдиъм“, където през 1994 г. българският национален отбор победи Мексико и Германия на Мондиала.

Световното клубно първенство през 2025 г. ще се проведе във формат с 32 отбора. Ще участват водещи клубове от цял свят. Общо 12 стадиона в САЩ ще домакинстват на турнира, който ще играе в периода от 15 юни до 13 юли 2025 г.

„Метлайф Стейдиъм“ е с капацитет 82 500 места. През 2010 г. той прие финала на Копа Америка, когато Чили победи Аржентина с дузпи. През 2026 пък ще домакинства финала на Мондиал 2026, чието домакинство беше присъдено на САЩ, Канада и Мексико.

Оставалите градове-домакини на Световното клубно първенство са Атланта, Шарлът, Синсинати, Лос Анджелис, Маями, Нешвил, Филаделфия, Сиатъл, Вашингтон и Орландо. Отборите ще бъдат разделени в осем групи по четири тима, като първите два във всяка група се класират за осминафиналите.