Финалът за Купата на Македония между Тетекс и Шкендия, който трябваше да се играе снощи, беше отложен заради повишеното напрежение между феновете на двата тима, които се обиждаха на расова основа на трибуните.
 
Двубоят беше прекратен в 20-ата минута. Сега той е преместен за неделя, като най-вероятно ще се играе пред празни трибуни, за да се избегнат провокациите между македонците и жителите с албански етнос.
 
Двата тима са от западния град Тетово, в който през 2001 г. Имаше тежки сблъсъци между македонските правителствени сили и албанските бунтовници. Конфликтът едва не изправи страната пред гражданска война, но западните държави се намесиха и на албанското малцинство бяха дадени по-големи права.
 
Шкендия, основан през 1979 г., е поддържан предимно от етническите албанци в Тетово, докато ядрото от феновете на Тетекс е съставено от македонски православни християни.
 
След прекратяването на мача изданието „Македонски спорт“ излезе на първа страница на днешния си брой с голямо заглавие „Купата на идиотите“.