Сантос с Неймар и Фламенго с Роналдиньо сътвориха изключителен футбол в мач от 12-ия кръг на Кампеонато Бразилейро. Гостите спечелиха с 5:4 след невероятен двубой и страхотни изпълнения. 31-годишният Роналдиньо записа хеттрик за Фламенго, а новата звезда на бразилския футбол Неймар вкара два гола.
 
Шоуто наистина бе пълно, след като Сантос поведе с 3:0, но допусна обрат. Нещо повече – впоследствие бившият тим на Краля Пеле пак излезе напред в резултата – 4:3, но в крайна сметка последни се смяха гостите.
 
Борхес откри резултата в диагонален удар от наказателното поле. Той се разписа и за 2:0, когато 19-годишният Неймар му асистира със... задна ножица. За 3:0 точен беше Неймар. Младокът направи двойно подаване, напредна към наказателното поле, след това сътвори рядко виждан финт и прати топката в мрежата.
 
Последваха минутите на Роналдиньо. Той намали на 3:1, а след това центрира от корнер, асистирайки на Тиаго Невес за 3:2. При този резултат Елано от Сантос изпусна дузпа. Бившият играч на Манчестър Сити опита дузпа "Паненка" и вратарят лесно улови.  В края на първото полувреме Дейвид изравни – 3:3, но в 51-ата минута Неймар се разписа за 4:3  след хубаво копване по диагонала.
 
В 68-ата минута Роналдиньо вкара от фаул след хитро изпълнение по земя. 9 минути преди последния съдийски сигнал отново той бе точен, донасяйки успеха на Фламенго.