Защитникът на Сент Етиен Флорентен Погба отбеляза със специални прическа предстоящия тази вечер мач срещу Манчестър Юнайтед и по-малкия си брат Пол в Лига Европа на "Олд Трафорд". 26-годишният национал на Гвинея подстрига от двете страни на главата си номерата 6 и 19.

„19 е моят номер, а той играе с 6. Ще бъде магичен момент и се надявам да му се насладим по най-добрия начин. Въобще не се притеснявам. Цялата ми настройка е позитивна и нямам търпение срещата да започне, за да играя срещу по-малкия ми брат“, заяви Флорентен.

„Майка ни ще бъде на трибуните, като и на реванша. Не се случва често да гледаш как синовете ти играят един срещу друг на високо ниво. Тя единствена няма да загуби от мача между нас“, допълни играчът на Сент Етиен, който има брат-близнак Матиас, играещ за Спарта (Ротердам).

„Веднага след жребия с Пол си разменихме няколко закачки, но всичко спря бързо. След това се фокусирахме върху представянето си в собствените ни отбори. Не сме говорили специално за предстоящия мач. Не знам кой ще ликува след края на двата мача, но нека по-добрият спечели“, завърши Флорентен Погба.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА