ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Какво прави една от звездите на Манчестър Сити в Милано, и то в нетрезво състояние? Въпросът възникна, след като човек на БЛИЦ излови Джак Грийлиш на италианска земя.

27-годишният футболистът, за когото "гражданите" платиха 117 милиона евро на Астън Вила през 2021 г., беше заснет във видимо нетрезво състояние до един от хипермаркетите в централната зона на Милано - на около 300 метра до катедралата Дуомо ди Милано. Случката е от 3 април - два дни след гръмката победа с 4:1 срещу Ливърпул. Грийлиш блесна с гол и асистенция в мача от Висшата лига.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!
 
След като бе помолен за селфи, английският национал категорично отказва, размахвайки с ръка, след което сяда на пейка, тъй като очевидно му е било трудно да стои на краката си. 

"Направи грозно впечатление, вонеше на алкохол", разказа информаторът на БЛИЦ. 

Въпреки че е бил нафиркан до козирката в Милано, само дни след това Грийлиш отново игра на висота за Сити. Офанзивният футболист се представи силно и при успеха с 4:1 като гост на Саутхемптън на 8 април (събота), когато отново вкара гол и направи асистенция.

Тази вечер пък Грийлиш и съотборниците му имат тежко изпитание - домакинството на Байерн. Първият четвъртфинал от Шампионската лига е от 22:00 часа българско време.

 

 


*Снимка: Profimedia.bg