Франк Лампард официално се завърна в Челси. Легендарният бивш футболист бе начело на "сините" до януари 2021 година, когато бе уволнен за лоши резултати.

От ръководството на Челси официално представиха Лампард, който ще заема поста до края на сезона. Повторният му дебют ще бъде на при визитата на Уулвърхемптън тази събота от 17:00 часа.

Собствениците Тод Боули и Бедад Егбали смятат, че Лампард ще даде на отбора „ясен и стабилен план“, докато клубът намери дългосрочно решение за треньорския пост при лондончани.

„Щастливи сме да приветстваме Франк обратно при нас. Той е част от залата на славата във Висшата лига и легенда на този клуб. Докато ние продължаваме да търсим постоянен мениджър, искаме да дадем на феновете ясен и стабилен план до края на сезона“, написаха от клуба в становище.

За последно Лампард работи в Евертън, от който беше уволнен през януари след 12 месеца начело. След визитата в неделя Лампард ще трябва да прикове вниманието си към големия четвъртфинал в Шампионска лига срещу Реал Мадрид, а първият мач между двата отбора е на "Сантиаго Бернабеу“.