Световният шампион Франция очаквано не срещна никакви затруднения срещу футболното джудже Андора и след класическа домакинска победа с 3:0 остана начело в група H на квалификациите за Евро 2020. Кинггсли Коман (18), Клеман Лангле (52) и Уисам Бен Йедер (90+1) бяха точни за „петлите“, които са лидери в групата с 15 точки от 6 мача. Андора е на дъното без нито една спечелена точка.

На втората позиция остана тимът на Турция, който спечели с 4:0 при визитата си на Молдова в Кишинев. Ченк Тосун (37, 79) вкара два гола и записа една асистенция, а по един добавиха Дениз Тюрюч (57) и Юсуф Язики (88). Така турците също събраха 15 точки от 6 срещи, но отстъпват по голова разлика на французите. Молдова е на предпоследната позиция с 3 точки.

Албания срази у дома Исландия с 4:2 в истинско зрелище и възроди минимални надежди за едно от първите две места, даващи право на класиране за европейското първенство. Кастриот Дермаку (32) и Елсейд Хисай (52) извеждаха домакините напред в резултата след асистенции на Мемушай и Манай. Гилфи Сигурдсон (47) и Колбейн Сигторсон (58) обаче изравняваха за „викингите“ след подавания на Сигурйонсон и Ернасон. В края обаче Одисе Роши (79) и Сокол Цикалеши (82) донесоха така важния успех за албанците, които са четвърти в групата с 9 точки от 6 мача, но вече на три зад исландците и на 6 след лидерите Франция и Турция.