Третодивизионният френски Ред Стар припомни за един от най-срамните моменти от историята на „Левски“ в евротурнирите. Парижкият тим победи Фрежус (Сан Рафаел) с 4:3 след уникален обрат с три гола в добавеното време, за да спечели промоция за Лига 2.
 
В мач от 33 кръг на трета дивизия Ред Стар изоставаше с 1:3 в 90-ата минута. Матийо Скарпели и Максим Дьокар се разписаха за домакините, съответно в 19-ата и 60-ата минути. Никола Белфито намали на 1:2 в 76-ата, но в последната минута на редовното време Франк Маду вкара трети гол за Фрежус.
 
В следващите две минути Наим Слити вкара два гола, а след него се разписа и Кевин Лефекс. Така Ред Стар стигна до успеха и кръг преди края на сезона си гарантира първото място в класирането.
 
Развитието на мача напомни за гостуването на „Левски“ на Анверпен на 26 септември 1989 г. Тогава минута преди края „сините“ водеха с 3:1, но в добавеното време допуснаха три гола и отпаднаха от Купата на УЕФА. След този мач западната преса слага на „Левски“, който тогава носи името Витоша, прозвището „евроидиоти“.