Стълбът в отбраната на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд няма да може да вземе участие в ключовия сблъсък срещу Челси. Отложеният мач от Висшата лига ще се играе във вторник от 21:45 часа на стадион "Стамфорд Бридж".

Фърдинанд няма да играе и утре, като ще бъде готов да се завърне на терена за гостуването на Ливърпул на 6 март. Както е известно, английският национал получи разтежение в прасеца на загрявката преди мача с Уулвърхемптън (1:2) на 5 февруари и оттогава не е играл.

"Фърдинанд и Джони Еванс ще са възстановени следващата седмица, което означава, че ще мога да ги използвам в гостуването на Ливърпул", инфомира Сър Алекс Фъргюсън.

Той добави, че Райън Гигс е почти възстановен и дори го включи в групата за гостуването на Уигън.

"Опитваме се да възстановим Райън за утре, но ако не успеем, се надявам да разчитам на него за гостуването на Челси", каза шотландският спец.

Нападателят Майкъл Оуен е напълно възстановен и също е в групата за утрешния мач. /БЛИЦ

Групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Уигън:
Един ван дер Сар, Томас Кушчак, Андерс Линдегаард, Неманя Видич, Уес Браун, Рафаел Да Силва, Фабио Да Силва, Патрис Евра, Крис Смолинг, Пол Скоулс, Дарън Гибсън, Нани, Майкъл Карик, Дарън Флетчър, Бебе, Габриел Обертан, Райън Гигс, Райън Туниклиф, Уейн Рууни, Майкъл Оуен, Димитър Бербатов, Хавиер Ернандес, Джошуа Кинг