Единствено бразилският десен бек Рафаел е под въпрос от състава на Манчестър Юнайтед преди реванша с Челси от 1/4-финалите в Шампионската лига. Двубоят на Юнайтед с Челси е утре вечер от 21:45 часа българско време на "Олд Трафорд". В първия сблъсък “червените дяволи” победиха като гости в Лондон с 1:0.

Рафаел получи контузия в коляното точно в първия мач със “сините” от Лондон и не игра при домакинската победа на Юнайтед срещу Фулъм с 2:0 в събота. Мениджърът на “червените дяволи” Алекс Фюргюсън заяви, че проблемът е по-скоро натъртване, отколкото наранени връзки.

На бранителя му бе наредено по време на днешната тренировка повече да бяга, отколкото да работи с топката заедно с останалата част на тима. Ако той успее да се възстанови, Фъргюсън ще трябва да избира измежду него, Джон О'Шей и Уес Браун за позицията десен бек.

С изключение на поваления от вирус Дарън Флетчър, останалата част от първия тим тренираше. Това включва Рио Фърдинанд, който пропусна съботния мач и Уейн Рууни, който бе наказан. Нападателят обаче е на разположение за двубоя с Челси.

Рио Фърдинанд е напълно здрав и ще може да вземе участие в мача срещу Челси. Централният бранител премина успешно медицинските тестове, които му бяха направени. Рио се завърна в игра след дълго лечение през миналата седмица, когато игра 90 минути на „Стамфорд бридж“ в първата среща с Челси. /БЛИЦ