Бразилският национал Фред демонстрира класата си. Тази нощ 28-годишният бивш играч на Лион и заби 4 гола при драматичната домакинска победа на Флуминензе с 5:4 срещу Гремио в мач от 35-ия кръг на бразилското първенство. Двата отбора предложиха на феновете страхотно шоу с обрати.

Гостите от Гремио откриха резултата в 17-ата минута с гол на Маркеш. Флуминензе обаче изравни само 8 минути след това с попадение на Фред, който се разписа с глава. Маркиньос отново изведе Гремио напред в 45-ата минута с красив гол от пряк свободен удар, но в 53-ата Фред пак върна попадението с хубав изстрел с десния крак след дълъг извеждащ пас. В 62-ата минута Рафаел Собис за първи път в мача даде аванс на Флуминензе със страхотен шут извън наказателното поле, но в 75-ата Брандао изравни с глава - 3:3. Само минутка по-късно Адилсон направи резултата 4:3 за Гремио с прецизен далечен изстрел, но Фред все още не бе казал последната си дума. В 79-ата минута той вкара третия си гол в мача, разписвайки се за 4:4 от дузпа, а две минути след това донесе победата на тима си с майсторски удар от въздуха.

Водачът в подреждането Коринтианс надви с 1:0 като гост Сеара, а преследвачът Васко да Гама завърши 1:1 при гостуването си на Палмейрас.

Резултатите в Бразилия от тази нощ
Флуминензе - Гремио 5:4
Интернационал - Бая 1:0
Атлетико Паранензе - Сао Пауло 1:0
Америка Минейро - Ботафого 2:1
Сеара - Коринтианс 0:1
Палмейрас - Васко да Гама 1:1
Авай Крузейро 0:0