Крилото на Байерн (Мюнхен), Кингсли Коман проявява сериозен интерес към завръщането си в Пари Сен Жермен, твърди Sky Sport Germany. Според източниците, 27-годишният френски национал е предпочел френския гранд пред възможността да се присъедини към Барселона, който търси краен нападател след неуспешния опит да привлече испанския национал Нико Уилямс.

След привличането на Майкъл Олисе от Кристъл Палас, има вероятност Коман да не бъде титуляр в Байерн, което го кара да разглежда връщането си в ПСЖ като привлекателна опция. Французинът беше част от академията на ПСЖ и игра за клуба до 2014 г., когато премина в Ювентус.

Ако Коман се присъедини към ПСЖ, той ще може да създаде силна двойка по крилата с Усман Дембеле, кйто е негов съотборник в националния тим.

Новият треньор на Барселона Ханзи Флик, който добре познава Коман от съвместната им работа в Байерн, може да се окаже в затруднение, ако футболистът предпочете да не премине при каталунците. Тогава Барса вероятно ще се насочи отново към нападателя на Ливърпул Луис Диас, макар че осъществяването на такъв трансфер също изглежда сложно.