Бившият младежки национал на Франция Антоан Конт е арестуван и дори може да се окаже подсъдим за убийство, след като с бейзболна бухалка е смазал от бой 19-годишен мъж, който се бори за живота си болницата.

Младежът е пострадал, след като намесил в свада между 22-годишния играч на Реймс и съпругата му, информира „Europe 1“. Скандалът между двамата започнал в дома им, но скоро футболистът започнал да я налага с юмруци и тя избягала на улицата и започнала да вика за помощ.

19-годишният мъж, който минавал наблизо, се опитал да раздели двойката. Конт обаче със сила завлякъл съпругата си в къщата и се върнал на улицата, въоръжен с бейзболна бухалка. След това нападнал младия минувач.

Младежът е отнесъл удари по краката, ръцете и главата. Заради получените рани той е настанен в болница, където се бори за живота си, тъй като има мозъчна травма и кръвоизлив в мозъка.

Близките на Антоан Конт и неговите съотборници във втородивизионния Реймс бяха шокирани от случилото се. От клуба дори обявиха, че футболистът рискува да бъде уволнен заради поведението си.