Френският национален вратар Юго Льорис подписа нов петгодишен договор с английския Тотнъм, обяви официалният сайт на „шпорите“.
 
27-годишният страж се присъедини към лондончани от Олимпик (Лион) през лятото на 2012 г. и до момента има 78 мача за тима, като се превърна в любимец на феновете.
 
Льорис, който с националния отбор на Франция стигна до 1/4-финалите на Мондиал 2014, ще си вземе кратка почивка, преди да се присъедини към тренировките на Тотнъм при новия мениджър Маурисио Почетино.
 
„Говорих с президента Даниел Леви и знам, че амбициите на клуба остават непроменени. Много е важно да се чувствам оценяван от клуба и да има добро отношение към семейството ми. Радвам се на добри връзки с клуба и феновете. Пристигането на Почетино е много важно. Чувствам, че той ще успее, тъй като е амбициозен“, заяви Льорис.
 
„Подписах нов договор, тъй като вярвам на клуба и съм сигурен, че ще вървим напред. През миналия сезон не се представихме добре, но все пак финиширахме шести в класирането. Знаем къде трябва да се подобрим“, допълни френският национал пред клубния сайт на Тотнъм.