Фулъм избра Димитър Бербатов за рекламно лице на кампанията за продажба на билети за предстоящите мачове във Висшата лига. Ликът на българина грее на началната страница в официалния сайт на "котиджърс", промотирайки картите. Вероятно причината да бъде избран именно Митко за това е очакваният с най-голям интерес домакински двубой на Фулъм през пролетта - срещу бившия му отбор Манчестър Юнайтед. Мачът е на 2 февруари 2013 година.

Бербатов е рекламно лице на кампанията за предстоящите още срещи с Ливърпул, Арсенал, Челси и КПР. Един фен на Фулъм не може да мечтае за повече - мачове с най-силните плюс дерби с комшиите от "Лофтъс роуд".

Цените на пакета за възрастни започват от 359 паунда (445 евро) и стигат до 469 (582 евро). Той важи за общо 9 мача. Не е евтино, но от маркетинговия отдел на Фулъм правят силен ход благодарение имената на съперниците и със сигурност билетите ще свършат за часове.

Днес от 17:00 часа Димитър Бербатов и съотборниците му гостуват на Рединг в мач от 9-ия кръг на Висшата лига. БЛИЦ ще ви предостави възможност да гледате срещата директно с картина.