Шефилд Юнайтед поднесе сензация в преиграване от 4-ия кръг на ФА Къп. “Остриетата”, които се подвизават в Лига 1 (третото ниво на футбола в Англия) и са пред изпадане, елиминираха елитния Фулъм след победа с 1:0 след продължения насред “Крейвън Котидж”. Редовното време завърши 0:0. В първата среща ремито поне беше голово - 1:1.

Фулъм направи издънката още в първата седмица без Димитър Бербатов. “Котиджърс” вече наредиха пет мача без успех във всички турнири при две ремита и три поражения на нула. Гостите се държаха мъжки в Лондон и заслужено взеха скалпа на елитния съперник. В герой за Юнайтед се превърна резервата Шон Милър. Нападателят се появи на терена в 97-ата минута и само 3 по-късно засече свалена топка след корнер и с глава отблизо прониза стража на домакините Дейвид Стокдейл за крайното 0:1. Куриозното е, че това беше първото попадение на Милър от началото на сезона.

Сега "остриетата" се класираха за петия кръг на най-стария футболен турнир в света и ще очакват победителя от преиграването между Нотингам и Престън Норт Енд, който е в сряда вечер.