ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболен бос в Бразилия е имал сексуален акт със съпругата на известен местен съдия. Причината за това не е любов между замесените, а президентът е отмъстил на рефера, тъй като не бил доволен от неговата работа във важен мач.

През април 2022 г. предстои да се изиграе финалът на Кампеонато Минейро (първенството на щат Минас Жераис). Както и в предишните две години участник в решителния двубой е Атлетико Минейро, който опитва да спечели 47-ата си щатска титла. Съперникът е Крузейро, който има 39 титли, последната спечелена през 2019 г. срещу Атлетико Минейро.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

За съдия на мача е назначен Фелипе Фернандес Лима, който и предишната година свири финала на Кампеонато Минейро и предишната година, а Атлетико става шампион. През 2022 г. Атлетико Минейро повежда с 3:0 след два гола и асистенция на бившия национал Хълк. Крузейро успява да върне само едно попадение в края на мача и остава без шампионската титла. Поражението е голям удар за президента на клуба Серхио Сантос Родригес.

Бразилското издание „Футмаис“ обяви, че разполага със запис, който доказва, че Родригес е имал сексуална афера със съпругата на съдията. Сношението между двамата е било извършено в нощен клуб. Това е било еднократен акт между боса на Крузейро и жената. Изданието акцентира, че между тях няма любовна авантюра, а Серхио Сантос Родригес просто искал да отмъсти на Фелипе Фернандес Лима, тъй като не бил доволен от работата му във финала срещу Атлетико Минейро.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!