Ганайският футболист Ранди Джуан Мюлер преживя 72 дни в ситуация, позната на много любители на киното от филма „Терминалът“ с Том Ханкс. 23-годишният спортист почти три месеца живея на Терминал 2 на летището в Мумбай.

Той прекара на летището периода от 21 март до 3 юни, след като полетите до родината му бяха прекратени заради пандемията от коронавирус. След като историята му се превърна в истински хит в социалните мрежи, Мюлер беше преместен в хотел.

Ганаецът благодари за любезното отношение на всички служители на летището, полицаите и на всички пасажери, които са му помагали с пари и храна. Той признава, че през повечето време е ял пържен хляб и ориз.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Ранди Джуан Мюлер отива в Индия през ноември, за да играе футболи за ORPC от Керала. Когато е обявена пандемията от коронавирус, той се опитва да се прибере у дома си. Тогава Индия отменя всички полети и той се оказва блокиран в терминала.

„Дойдох в Индия с шестмесечна виза. Получавахме между 2000 и 3000 рупии на мача (20-32 паунда). Трудно пробивах в отбора и рядко играех. Освен това похарчих над 1500 паунда за виза и билети. Когато обявиха пандемията си купих билет за Гана, но след това отмениха полетите. Останах на летището, надявайки се, че ще мога да се кача на някакъв самолет, но това не се случи“, разказа футболистът пред индийските медии.