Втори футболист на испанския Селта наруши забраната за напускане на Испания заради пандемията от коронавирус и се прибра в родината си. Само преди седмица датчанинът Пионе Систо разбуни духовете, след като потегли към родината си с кола.

Сега руският нападател на тима от Виго Фьодор Смолов отпътува за Москва с частен самолет. Поводът е 18-ия рожден ден на неговата годеница Мария Юмашева, която е известна като внучката на бившия президент на Русия Борис Елцин. Очаква се 30-годишният футболист да бъде глобен заради самоволното напускане на Испания, въпреки че Смолов е предупредил ръководството на клуба за действията си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Заради ситуацията в света и общата ни борба с коронавируса, особено със затварянето на границите, се наложи връщането ми в Русия, за да съм по-близо до моите близки. Благодаря на Селта за разбирането и подчертавам, че информирах клуба за всяка своя крачка. Сега спазван правилата на задължителна карантина и се намирам в постоянен контакт с треньорския щаб и изпълнявам индивидуалната програма за подготовка. Моля да ме разберете във връзка със ситуацията. При подобряването на обстановката, ще се радвам да се върна във Виго“, написа Смолов в „Инстаграм“.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!