Бившият младежки национал на Англия Джеймс Хърст е арестуван, след като се е изкашлял в лицата на полицаи и заявил, че е заразен с коронавирус. Униформените служители са били повикани на адрес в района Дръмчапъл на Глазгоу, след като жена се е оплакала от насилие.

28-годишният бивш футболист на Уест Бромич и други английски клубове се е държал арогантно и агресивно при пристигането на униформените служители. Той не само е кашлял в лицата им и твърдял, че има COVID-19, но и ги е нарекъл „шотландски роби“, подчертавайки английската си националност. След това е настоял за пристигането на адвоката му.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Това не е първото провинение пред закона на Джеймс Хърст. В миналото е бил арестуван за шофиране след употреба на упойващи вещества. Очаква се съдебната инстанция в Глазгоу да се произнесе по неговия случай до края на месеца.

Защитникът за последно игра за английския аматьорски Хеднесфорд. През януари обаче прекрати договора си и се премести да живее в Шотландия. Според неговите адвокати плановете му са да стане треньор.