Една от новите звезди на аржентинския футбол Серхио Агуеро влезе в жълтите хроники, след като бе хванат да изневерява на дъщерята на легендарния Диего Марадона – Джанина. Наскоро нападателят на Атлетико (Мадрид) и неговата приятелка направиха от Марадона дядо, след като се сдобиха със син Бенхамин.

В последните дни известният като Кун футболист бил засечен в дискотека “Кика” в Палермо, но не италианския град, а предградие на Буенос Айрес. Компания на Агуеро правили футболистът на Реал (Мадрид) Фернандо Гаго и вратарят на Расинг Авилянеда Пабло Милиоре.
 
Нападателят на “дюшекчиите” оставал в дискотеката до ранните часове, а компания му правела неизвестна блондинка. Самоличността на сексапилната мадама останала в тайна няколко дни, преди списание “Папараци” да разкрие, че това е 22-годишната Луизана Вакарели, която се занимава с пеене и танци в група.
 
Изданието успяло да направи кратко интервю с по-пиперливи въпроси с г-ца Вакарели, която признала, че Агуеро се целува много добре и му поставя оценка 10 за възможностите му в леглото./БЛИЦ