ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Интер Андре Онана изби рибата с лаф преди финала в Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Най-чаканият футболен мач не само в Европа, но и в света за 2023 година е в Истанбул утре вечер.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

В живота се страхувам само и единствено от Бог, но не го виждам на терена. Сити такива, сити онакива, но и те са хора. Да, вероятно това е най-добрият отбор в света, но ще трябва да го докаже в събота. Да го докаже срещу нас.  Ние ще защитаваме и представляваме Интер, за да напишем още една страница от историята. Няма да ни е лесно, но те ще трябва да доказват, че са най-добрите в света. Дузпи? Много, много съм добър в тях. Аз нямам притеснения да се изправя срещу никого, не само срещу Сити. Не ме е страх и от Холанд.  Всички сме големи играчи и знаем как се играят финали,” заяви със самочувствие Онана.

“Спокоен съм преди двубоя, няма никакъв натиск върху мен и моите съотборници. Когато отбор като Интер стигне финал, той трябва да го спечели. Когато погледнете ситуацията с постиженията на двата клуба в евротурнирите, то няма как да сме аутсайдери”, добави камерунецът.