Двама професионални футболисти бяха арестувани, след като нападнаха и ограбиха жена. Според информациите това са играчите на втородивизионния руски Рязан Дмитрий Митин и Артьом Надеев.

Нападението, което е станало през нощта на 18 декември е заснето от охранителни камери. На него се вижда как двамата атакуват жена, която току-що е изтеглила пари от банкомат. Те й отнемат 36 000 рубли и мобилен телефон.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Към момента срещу двамата са повдигнати обвинения. Единият е задържат в следствения арест за два месеца, а другият е поставен под домашен арест.

„Към този момент в нашия клуб няма такива футболисти. Единият от тях никога не е бил част от Рязан. Повече нищо не можем да кажем по този случай. С него се занимават следствените органи“, обяви генералният директор на футболния клуб Вадим Брашчин.

Думите му обаче бяха опровергани от статистическите данни. 21-годишният Митин през този сезон има три мача за Рязан. 18-годишният Надеев е играл за младежката формация на клуба и е викан в първия отбор за контролни срещи.