Футболната легенда Дуайт Йорк тотално е зарязал сина си Харви. За това алармира майката на момчето - сексбомбата Кати Прайс. Двамата бяха заедно по времето, в което нападателя нижеше гол след гол с екипа на Манчестър Юнайтед.

Йорк и Прайс обаче се разделиха, докато тя беше бременна. След раздялата им се роди Харви, който обаче е сляп и има синдром на Прадер-Вили (б.а.- комплексно генетично състояние, дължащо се на делеция или нарушение на гени. Заболяването включва намалена активност, хипотония, затлъстяване и поведенчески проблеми).

Прайс направи ДНК тест още след раждането и доказа, че Йорк е баща на Харви, но самият легендарен футболист никога не е искал да бъде част от живота на сина си.

Харви вече е на 17 години, а самотната майка трудно се справя с отглеждането му. Тя признава, че той често е обект на подигравки и това няма как да бъде спряно от самотна жена.

Пайс публикува няколко клипа в социалните мрежи и призова всеки, който има контакт с Дуайт Йорк да му каже, че синът му се нуждае от него.

В едно от видеата Харви обяснява, че би искал да пише на баща си в Инстаграм и да му каже, че му липсва.

"Харви не заслужава това. Той знае, че Дуайт се грижи много за другия си син Тайгър, а него не го поглежда и не разбира защо се случва всичко това. Баща му помага на стотици деца в родината си, а не поглежда собствения си син. За последно се видяха когато Харви беше на четири години", разказва Прайс. 

В същото време Дуайт Йорк публикува снимки в социалните мрежи, но не реагира на призивите на бившата си половинка.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So proud of what my clever boy @officialmrharveyprice has drawn today

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on