Играчът на Челси Вилиян просълзи мнозина с историята за болната си майка. Жената води повече от 2 години тежка битка с рaка, а нейният син използва социалната мрежа, за да сподели мъката, през която той и цялото му семейство минават.

Вилиан публикува фотос, на който целува един от най-важните хора в живота си и написа емоционални редове, които трогнаха милиони.

"Днес бях при един истински войник. Минаха 2 години и половина в истинска борба, операции и химиотерапии, но ти беше много силна. Тази твоя сила ме кара да ставам всяка сутрин и да отивам на работа. Не беше лесно да следя битката ти отдалеч. Искам да съм 24 часа на ден до теб, давайки ти любов и сила. За жалост работата ми не го позволява".

"Вярвам, че нещата ще се оправят. Вярвам, че ще видя усмивката си отново. Оздравявай, мамо!".

"Прости ми показността, но трябваше да споделя чувствата си с приятелите, семейството и феновете, които ме подкрепят. Стискайте палци за възстановяването на мама. Стискайте палци за всички, които преминават през този кошмар. В момента не искам да съм професиониалист, а просто да съм до леглото на човека, когото обичам. За жалост не мога".

"От дъното на душата си призовавам, ако имате болен близък, грижете се за него, подкрепяйте го както е нужно, защото именно това прави разликата и подпомага възстановяването", написа Вилиян под снимката. 

 

Снимка, публикувана от Willian Borges Da Silva (@willianborges88) на