ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият полузащитник на Челси Джон Оби Микел разказа неизвестна история за това как баща му е бил отвлечен по време на Мондиала в Русия през 2018 година.

Пред Talk Sport нигериецът си спомни как е разбрал ужасяващата новина часове преди мач с Аржентина.

"Телефонът ми звънна. Брат ми ми се обади, за да каже, че баща ми е отвлечен. Предстоеше да играя един от най-важните мачове в моята кариера... Не можех да изляза от стаята, не можех да кажа на никого. Бях сам половин час и мислех какво да правя. Трябваше да играем с Лионел Меси и Аржентина.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Казах на съотборниците ми от Челси какво преживявам, а малко след това ми се обади собственикът на клуба Роман Абрамович.

"Само ме попита: "Искаш ли да правя мои хора там? Ако го направя, те ще спасят баща ти?" Не знаех какво да кажа и го попитат защо би направил това за мен. Отговори ми -"Не се притеснявай. Просто ти казвам, че мога да помогна", разказа Джон Оби Микел.

Той така и не каза дали е приел предложението на Абрамович, но в крайна сметка баща му е върнат невредим.

Разказът идва на фона на сагата с отвлечения баща на колумбиеца Луис Диас от Ливърпул, който е заложник на групировката Ejericto de Liberacion Nacional" (ELN). Бунтовниците обещаха да го пуснат преди дни, но това все още не се случва.