Спортните канали на А1 за пореден уикенд ще излъчат на живо всички интересни и вълнуващи битки от футболните шампионати на Испания и Италия.

След като записа няколко разочароващи резултата в последните седмици, преднината на Барселона на върха на класирането в Ла Лига пред Реал Мадрид се стопи на 6 точки. В събота от 21:45 чaса Лионел Меси и компания имат на теория лесната задача да излязат от миникризата с победа у дома срещу Валядолид.

През седмицата Реал Мадрид записа труден успех в Шампионската лига с 2:1 над Аякс в Амстердам и в неделя от 13:00 часа ще се опита да продължи победната си серия с успех над Жирона на „Сантяго Бернабеу”. Всички сблъсъци от испанската Ла Лига ще могат да се проследят пряко по MAX Sport 4.

XXIV кръг на италианската Серия А също ще предложи на феновете много емоции и качествен футбол. Българинът Кирил Десподов направи своя дебют с екипа на Каляри при загубата от Милан в миналия кръг, а в събота от 19:00 часа тимът от Сардиния излиза за трите точки в домакинството си на Парма. Двубоят ще се излъчва на живо в ефира на MAX Sport 3.

Неделният маратон от Серия А с начален час 13:30 часа по MAX Sport 3 включва интригуващите двубои Интер – Сампдория от 19:00 часа и Наполи срещу Торино от 21:30 часа, които са с пряко отношение към битката за разпределението на местата в зона Шампионска лига.

Освен футболни емоции, спортните канали на А1 ще предоставят поредната доза адреналин и на феновете на ММА. Този уикенд един от най-талантливите бойци и двукратен шампион в тежка категория на UFC Кейн Веласкес – прави своето завръщане в октагона. Последният негов мач беше през лятото на 2016 година, а сега срещу него ще излезе бившият претендент за титлата и страховит нокаутьор – Франсис Нгану. UFC Fight Night от Финикс, Аризона ще се излъчи пряко в ефира на MAX Sport 2 на 18 февруари от 04:00 часа.

Дългото чакане за феновете на НАСКАР ще приключи тази неделя в 21:30 часа, когато MAX Sport 1 ще излъчи директно от пистата Дейтона първия старт за сезон 2019 в най-популярното автомобилно състезание в Северна Америка.