Казусът с Килиан Мбапе, който вълнува целия футболен свят в последните месеци, изглежда вече е приключил. Според редица авторитетни медии френският национал е решил да остане в ПСЖ, отказвайки на Реал (Мадрид) на този етап.

"Марка" твърди, че Мбапе вече е съобщил на президента на "белия балет" Флорентино Перес, че остава при парижани и няма да акостира на "Сантяго Бернабеу". 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Испанският колос постигна споразумение с французина миналата седмица, но последната оферта от ПСЖ изглежда е съблазнила световния шампион с "петлите" от 2018 г. и го е накарала да си промени решението. То се счита за изненадващо, тъй като се смяташе, че Мбапе иска да напусне Лига 1. Въпреки това, условията по предложения договор от ПСЖ са били решаващи, тъй като парижани не само дават сериозни финансови стимули на голмайстора, но той ще има глас и в делата, които се случват в клуба. Мбапе щял да може да изразява мнението си относно новите треньори и футболистите, които се привличат. 

По неофициални данни французинът ще подпише нов 3-годишен договор с ПСЖ, който ще му носи колосални приходи - заплата от 100 милиона евро на година. Той също така ще получи солиден бонус между 100 и 150 милиона евро при полагането на подписа под контракта.