Владимир Гаджев изрази увереност, че е готов за титулярно място в Ковънтри. Българският халф, който днес става на 29 години, даде интервю пред официалния сайт на тима от английската Лига 1.

"Тренираме много здраво. Залагаме много на тактиката, за да сме готови за новия сезон. За мен слънцето не е проблем. В България е далеч по-топло. Даже ми е по-лесно да тренирам в това време", започна Гаджев.

"Вече свикнах с тренировките и съм доволен. Темпото и интензивността на заниманията са много по-високи от тези в България, всичко се развива на по-висока скорост. Тренираме с топка, което ми харесва", допълни юношата на Левски.

"Харесвам всички позиции в центъра на терена. Номер 6 пред защитата или номер 10 зад нападателя. В бившия ми отбор играх като номер 10 и харесвам този пост, защото играеш повече с топката и си по-близо до вратата на съперника. Говорих с мениджъра по този въпрос, но решението е негово. Аз обичам да създавам голове, да подарявам голове на феновете. Ще бъде дълъг сезон и се надявам да направя следващата стъпка, а тимът да се бори за промоция. Разбира се, готов съм да бъда титуляр. Винаги искам да играя, но от мениджъра зависи дали ще съм в стартовия състав", завърши Гаджев.