Турският гранд Галатасарай и няколко холандски клуба имат интерес към българския национал Ивелин Попов, твърдят край Босфора.
 
Хората на “Чим Бом” следили внимателно изявите на нападателя по време на двата мача на тима с Газиантепспор за Купата на страната. Тимът на Попов се класира за полуфиналите след 3:2 в първия двубой и 0:0 на реванша. Галатасарай се представя слабо в първенството и шефовете търсят за промяна през лятото.
 
В последните срещи на тима от Газиантеп е имало и наблюдатели от Холандия, чиято цел бил именно българина. Ивелин Попов не е непознато име в страната. През 2005 г. той бе в школата на Фейенорд.
 
Силните изяви на бившия футболист на Литекс при вчерашната победа с 3:1 над Сивасспор затвърдили добрите впечатления от Попов в първия му сезон в Турция. Българският национал вкара единия гол и изработи другите два за тима си и получи високи оценки.
 
Преди няколко седмици се появи информация, че интерес към Ивелин Попов има и от страна на италианския Сампдория. Според слуховете Галатасарай пък иска да вземе и Стилиян Петров от лятото./БЛИЦ