Българският футболист Галин Иванов бе официално представен като ново попълнение на Арминия (Билефелд). Халфът от снощи е в Германия, за да премине медицински изследвания и да уточни условията по личния си договор. Както е известно, Иванов преминава в Арминия под наем от Славия до края на сезона. Новият му отбор е на последното 18-о място във Втора Бундеслига.

Договорът на Галин Иванов с Арминия е за 6 месеца с опция за закупуването на правата му от Славия. Той получи фланелката с №49

Мениджърката му - фолкдивата Малина не бе в Германия, а по време на преговорите "белите" бяха представяни от изпълнителния директор Веселин Събев (б.р. - вляво на Галин Иванов на снимката)

"Договорът ми е за две години и половина, но ще влезе в сила, само, ако Арминия запази мястото си във Втора Бундеслига. От това, което виждам, мисля, че отборът има сили да се спаси от изпадане", сподели Галин Иванов.

"Искам да благодаря на цялото ръководство на Славия, на феновете, на треньорите и на съотборниците си за този трансфер, който е крачка напред за мен", добави 22-годишният халф. /БЛИЦ