Феновете на Астън Вила заклеймиха Гарет Бари като предател заради трансфера му в Манчестър Сити. Те взеха плакати на бившия капитан на "виланите" и му дорисуваха бяла кърпа на главата, каквото носят шейховете в Дубай, добавяйки и надписите "Юда" и "Предател". Друга снимка на Бари, на която той се радва на гола си срещу Арсенал, пък бе "украсена" с надписа "Покажи ми паундите", правейки асоциация със заплатата от 110 000 паунда седмично, която Гарет ще получава като футболист на Сити.

Позорен е начинът, по който Гарет Бари обърна гръб на клуба. Та нали благодарение на Астън Вила той има място в националния отбор на Англия. Оказа се, че той ни е лъгал през цялото време и е бил воден единствено от парите", беснее фен на отбора.

"Не мога да разбера как Бари може публично да заявява, че иска да напусне Вила, за да играе в Шампионската лига, а след това да преминава в отбор, който няма да участва дори в Лига Европа. Това доказва, че става въпрос само за пари. Той ни предаде заради пари. Това е просто още един пример за лакомията във футбола днес", коментира друг привърженик на Астън Вила./БЛИЦ