Суперзвездата на Тотнъм Гарет Бейл прояви скромност за пореден път. Уелският национал, който вкара и двете попадения при успеха с 2:1 над Олимпик Лион в турнира Лига Европа, призна, че прави най-добрия си сезон, но допълни, че има още както да подобрява в играта си.

23-годишният играч, който в началото на кариерата си на "Уайт Харт Лейн" играеше като краен защитник, преди да бъде преквалифициран на крило, заяви:

"Да, може да се каже, че играя най-добрия футбол в кариерата си. Наслаждавам се на играта и отборът ми играе добре, което явно прави нещата много по-лесни за мен. Не бива обаче да се възгордявам, трябва да работя здраво и да се опитам да запазя формата си".

Бързоногият играч продължи: "Имам още какво да подобрявам в играта си. Знам какво трябва да направя, сезон след сезон, аз гледам да работя върху различни аспекти на играта си. Дано да ставам все по-добър".

Бейл разкри, че отличното изпълняване на фаулове е нещо, което той тренира от доста време насам. "Знаех, че това ще бъде последния удар в мача, така че трябваше да прокарам топката над стената и за моя радост кълбото се оплете в мрежата им", сподели още крилото на "шпорите".

"От доста време насам тренирам тези удари и то от различна дистанция. Хубаво беше, че топката влезе в тяхната врата. Това е едно от нещата, които, ако ги тренираш, се изплащат по време на мачовете", завърши Бейл, който продължава да бележи гол след гол за тима от Северен Лондон.