Полузащитникът на Тотнъм Гарет Бейл ще пропусне гостуването на Милан в първи 1/8-финал в Шампионската лига заради проблеми с гърба. Футболистът, който наниза хеттрик във вратата на Интер в груповата фаза, няма да пътува с отбора.

“Няма да отсъства още дълго, но вторник е прекалено рано за него", заяви мениджърът на Тотнъм Хари Реднап след победата с 2:1 над Съндърланд. Рафаел ван дер Ваарт ще е във форма за мача с "росонерите", макар че също пропусна двубоя със Съндърланд. Лука Модрич е под съмнение, след като претърпя операция на апендицит миналата седмица.

“Все още борбата за местата, даващи право на участие в Шампионската лига, е отворена. Ще бъде наистина много трудно, както нееднократно съм заявявал. Миналия сезон завършихме на четвърто място, където сме позиционирани и в момента. Това е най-хубавото. Лошото обаче е, че сме шест отбора в конкуренция за класиране в най-комерсиалния турнир. Ливърпул не бива да бъдат отписвани. Не е невъзможно да стигнат до четворката. Всичките отбори имат реални шансове в края на сезона да се поздравят с класиране в надпреварата“, коментира още Реднап./БЛИЦ