Tреньорът на Валенсия Гари Невил не възнамерява да наследи Рой Ходжсън начело на английския национален отбор или холандеца Луис ван Гаал на мениджърския пост в Манчестър Юнайтед. В момента 40-годишният бивш английски национал съвместява длъжностите наставник на „прилепите” и асистент на Ходжсън при „трите лъва”.

„Аз начело на Англия или Манчестър Юнайтед в следващите шест месеца? Уверявам ви, че това няма да се случи. Много е просто. Искам да спра всякакви спекулации, това са пълни глупости. Щастлив съм с работата, която имам и това да работя заедно с Рой Ходжсън”, отрече Невил слуховете в британските медии.

„Не съм имал връзка с никой от ръководството на "червените дяволи" от години. Идеята, че съм поел Валенсия, за да се изстрелям в някоя от тези две длъжности, с които ме свързват - това не е истина и искам това да е напълно ясно", каза още бившият десен защитник, който има 602 мача във всички турнири за Манчестър Юнайтед в кариерата си. За английския национален тим е записал 85 участия.