Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкри какъв е огромният проблем на отбора, воден в момента от Дейвид Мойс, от началото на новия сезон.

Според 38-годишния бивш английски национал „червените дяволи” са доминирали в халфовата линия по времето на сър Алекс Фъргюсън, а това сега липсва в играта им.

"Остава впечатление, че Дейвид Мойс все още опознава своите футболисти и се опитва да ги накара да играят по неговия начин. Аз мисля, че на Юнайтед му липсва скорост в халфовата линия, защото този тим винаги е бил разнообразен както в тази зона, така и в атака”, сподели бившият защитник.

„Големите периоди пред вратата на съперника често завършват с гол. Ако няма преса и бърза игра, другият отбор има време да почива и впоследствие да контраатакува. Изглежда, че отборите в Англия вече залагат на повече офанзивни футболисти и играят с повече увереност. Саутхямптън показа именно това в първите 20 минути на мача. Не се съмнявам, че Дейвид Мойс ще бъде отличен мениджър, но той ще трябва да претърпи някои лоши резултати", допълни Гари Невил.

АНГЛИЯ - ВИСША ЛИГА