Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че новият мениджър на отбора трябва да обърне внимание на школата.

"Юнайтед привлече футболисти, които не могат да се определят като топ избор. Заложи се на играчи, които нямат класата на Бейл, Роналдо, Фабрегас. Не знам защо всичко се държеше в тайна. Според мен дори някои не знаят какви състезатели бяха привлечени в момента на сключването на техните договори.

И ако те не могат да се борят за първата позиция, не им е тук мястото. Като фен на Манчестър Юнайтед предпочитам да виждам Джеймс Уилсън на терена, отколкото някой нападател, който се води четвърти избор някъде."

Невил се надява Луис ван Гаал, за когото упорито се твърди, че поема "червените дяволи", да се фокусира върху качеството, а не количеството през летния трансферен прозорец.

"Ако Ван Гаал реши, че се нуждае от осем играчи, това не означава, че ще ги купи. Очаквам да бъдат привлечени трима или четирима наистина класни момчета, които да придадат на отбора повече перспектива за бъдещето. Но ако трябва да гледаме реално на нещата - кой може да предположи какво ще се случи в следващите месеци? Не съм очаквал, че клубът ще уволни мениджъра по-малко от година, след като е бил назначен", каза още Гари Невил.