Треньорът на Рома Руди Гарсия се надява неговите футболисти да демонстрират сериозно желание за победа в утрешния сблъсък с Дженоа в мача им от 17-ия кръг на Серия А.

"Вълците" се намират в сериозна игрова криза и не познават вкуса на победата в местния шампионат в последните 4 срещи. Това е причината на Апенините да се прокрадват информациите, че дните на Гарсия начело на тима са преброение. Смият специалист заяви, че не се притеснява от тези слухове.

„В неделя трябва да покажем нашата амбиция и глад за победи. За нас е ясно, че в Серия А няма лесни мачове и този с Дженоа няма да е изключение, въпреки че и те се намират в труден момент. Целта ни са трите точки, защото единственият резултат, който ни устройва е победата.

„Ако не се чувствам полезен на своя отбор, ще напусна. В момента обаче съм пределно концентриран и мотивиран за това да изпълним поставените ни цели. Вярвам, че ще успеем да намерим решението на проблемите. Не се притеснявам за това дали ще запазя поста си. Вярно е, че се провалихме за Купата и това определено оставя черна следа на нашия сезон”, допълни френският специалист