Пол Гаскойн се завърна на терен с гол от дузпа. Бившата звезда на английския футбол взе участие в благотворителен мач за набиране на средства в помощ на закъсалия финансово Дарлингтън, който играе в четвърта дивизия (Лига 2).

Клубът е под административно управление и организира мач между Отбор на звездите и отборът на Дарлингтън, който игра плейоф през сезон 1999/2000. Слуховете преди срещата твърдяха, че Газа няма да играе заради контузия, но той бе капитан на Отбора на звездите, които победиха с 5:3.
 
“Не съм играл от 3,5 години, но се завърнах заради една благородна кауза. Дарлингтън е клуб от североизтока и това означава много за мен, заяви Гаскойн. – Това е велик клуб, който не заслужава случващото му се.”
 
“Моите проблеми никога няма де оставят. На всеки ъгъл има кръчма, на всяка улица се продават наркотици. Изкушенията са навсякъде. В момента не искам да се поддавам на пороците си и не искам отново да ставам зависим. Ще се опитам да страня от тях до края на живота си”, заяви Газа./БЛИЦ