Нападателят на националния ни отбор Ивелин Попов бе представен пред медиите вчера като ново попълнение на турския Газиантепспор. Българинът ще играе с фланелка с №71, която носеше и в Литекс.
Треньорът на Газиантепспор Толунай Кафкас заяви, че е много доволен от привличането на Ивелин в отбора и го посъветва да не съжалява за проваления трансфер в Блекбърн.

“Разбира се, нищо в днешно време не може да се сравни с удоволствието да играеш в Премиършип, но такъв е животът. Понякога нещата са извън теб. Ние имаме доста по-сериозни цели тази година. Затова привлякохме доста млади играчи - турски и чужденци. Ако не тази година, то следващата ние трябва да се намесим сериозно в битката за местата за Европа”, обясни Кафкас.

Тази седмица предстоят срещите от 4-ия кръг на турското първенство, а в първите три мача Газиантепспор има три равенства. В понеделник, 13 септември, Газиантепспор гостува на стадион “Али Сами Йен” на Галатасарай, а по думите на Кафкас най-вероятно Ивелин Попов ще започне в стартовия състав./БЛИЦ