Българският национал Георги Миланов е предложен на ПСЖ като вариант френският клуб да се бори с финансовия феърплей. Заради проблем с това правило на УЕФА парижани през миналото лято бяха глобени сериозно и бяха ограничени в бройката на картотекирани футболисти за Шампионската лига.
 
Заради скъпите покупки и малките печалби балансът на ПСЖ беше отрицателен. Затова сега клубната управа се е насочила към привличането на млади футболисти с по-ниски цени. Клубът вече взе 22-годишният Серж Ориер от Тулуза под наем, но има опция да откупи договора на национала на Кот д'Ивоар. Друга цел е Паоло Дибала, който прави силен сезон в Палермо.
 
Според foot-sur7.fr ПСЖ се е допитал да Футболната обсерватория към Центъра за изследване на европейския спорт за вероятни нови попълнения сред младите таланти на Европа. Едно от предложенията, което парижани получили било именно българският национал Георги Миланов, който в момента играе за ЦСКА (Москва). Халфът има предимството, че е с опит в Шампионската лига. Другите предложени на френския шампион футболисти са Тони Вилхена (Фейенорд), Джетро Вилемс (ПСВ Айндховен) и Пионе Систо (Мидтиланд).